nummer1

Senaste inläggen

Av Pia Jakobsson - 9 augusti 2010 15:26

Då är gotland avklarat. Gick både bra och dåligt. Första dan vet jag inte vad som hände kändes som att vi båda var helt ofokuserade. Men andra dan så vände det och vi tog en pinne i agilityklass 2. Vi nollade även hoppklass 2 men tiden räkte inte till för att få en pinne.

Men annars hade vi de super mysigt. Gjort en massa mysiga utflykter. Och ätit väldigt gott!!


Här om dan hade Vasco en liten syskonträff. Brorsan Copper hade vägarna förbi...riktigt roligt att få träffa honom. Även Lystra och Cash kom...å Pippi så klart.


Ja då har man 2 veckor kvar av semestern. De som är in planerat är lite tävlingar, hundträning, stockholm.....ANNONS
Av Pia Jakobsson - 21 juli 2010 08:57

Nu är det bara 3 dagar kvar att jobba sen är det SEMESTER!!

Ska bli så skönt känner att man behöver det nu.

Och nästa onsdag bär det av till Gotland. Ska bli så kul!! Blir där i 6 dagar. När jag kommer hem sen så får vi besök av min systersbarn. Så de blir lite shopping och kanske Grönalund. Annars är inget annat inplanerat. Förutom lite tävlingar. Och massor av sol,bad,grillat,gottdricka och hundträning.


Just nu är de uppladdning inför Gotland med Elliot.

Har börjat träna lite lydnadsmoment med Vasco. Ska börja med att lära in slalom 2x2.

Och hans kulor har ramlat ner några gånger. Har känt dom nu några gånger. Men dom försvinner lika fort...får se vart dom hamnar tillslut   

Håller fortfarande på  att lära mig photoshop. Så ha tålamod med fotona...

ANNONS
Av Pia Jakobsson - 7 juli 2010 21:59

Sista pinnen i agilityklass 1 är tagen!! Riktigt kul nu är de bara att satsa på klass 2. Jag och Elliot ska ladda upp inför gotland måste iaf ta en pinne!!


Annars så händer de inte så mycke jobbar fortfarande. Börjar längta efter semester nuu. 

Har inte haft alls någon inspration att skriva. Har försökt men bara slutat med inget. Och Vasco han bara växer och växer. Börjar inse att snart kan jag inte säga valp längre...(vad ska man då skylla på)   

Simma har han börjat med och han simmar vääldigt lååångt ut. Men ropar man och han tittar upp så får han brottom tillbax.


Film från agilityn kommer senare. Och lite foton!!

Av Pia Jakobsson - 15 juni 2010 21:49

Vasco 4 månader

Vikt: 11,4 kg

Höjd: 44 cm

  

  


Tack Sanna för bilderna!!


Av Pia Jakobsson - 14 juni 2010 10:23

Har varit ledig ihelgen och även idag super skönt. Känner att man hinner lite då.

I lördags var vi och la ut lite spår till båda två. Elliot gick de väldigt bra för (vart lite häpen). Han får ju inga avancerade spår men han har som struntat i att ta grejerna. Men den här gången gick de bra.

För Vasco gick de oxå bra. I början hittar han som inte spåret, men sen i mitten så är han på spåret och då börjar de gå undan. Riktigt roligt att se.

Igår var vi och träna agility. Maja och Sanna visa från Jenny Damms kurs. De är inte så lätt som de ser ut   man tänker när man går själv (utan hund) att de här fixar jag. Men sen när man lägger till hunden hmmm blir mkt svårare. Men de är kul samtidigt som man blir irriterad på sig själv. Man känner ju att de flyter på bättre. Men men de är bara fortsätta träna....de gäller bara att få in ny rutin...


Idag blir de västerås ska handla hundmat till Vasco. Ska passa på att väga honom samtidigt. Sen ska Maja hjälpa mig med fotona...så att jag kan lägga ut lite fina bilder.


Vascos träning går framåt. Vissa saker är svårare att komma med. Men vi fortsätter att träna.Av Pia Jakobsson - 8 juni 2010 15:36

Vilken skön helg de har varit. 

I söndags vart vi bjudna på mat hos svärföräldrarna som bor ute på landet. Super gott var de!! Medans hundarna sprang och jaga vatten låg jag och sola lite....skönt!! Sedan åkte vi till bryggan och bada. Men de var liiite för kallt så jag bada bara fötterna. Men Elliot simma å simma å simma...

Vasco vågade gå riktigt långt ut den här gången...

Jag passade på att fota en massa med nya kameran som vi ska köpa av Malin. De är så roligt att fota utan att behöva svära för att alla bilder blir suddiga. Nu behöver jag bara lära mig hur jag ska göra när jag vill ladda upp dom.


Har funderat på vad jag ska välja som uppdrag att lära Vasco...

Kunde till slut bestämma mig. Ska försöka få honom att komma med saker åt mig, han vill helst springa iväg. Eller lämna leksaken nånstans.


Av Pia Jakobsson - 31 maj 2010 21:51

I lördags morse packade jag bilen och åkte iväg till Olands bk utanför Uppsala. Tyvärr så fick vi inte inget vidare roligt väder ösregna nästan hela dagen.

Men de gick bra för mig och Elliot ändå. I A1 kom vi 2:a och tog våran första pinne!!

Och efter flera timmars väntan så var det dags för debut i H2. De gick mindre bra, kände redan på banvandringen att han kommer att ta fel tunnel öppning. Jajamen så rätt jag hade!!


Sedan styrde vi bilen mot Hedemora för att övernatta i Majas stuga. Och där var även Malin/Vegas och Sanna/Tijha/Älva/Pippi. Där vart de grillat (mmm riktigt gott!!) och eurovision. Sedan blev de en tidig läggdags för att åka nästa dag till Dalafloda.


Och vilken tur vi fick med vädret sol hela dagen!!

Där tog vi våran andra pinne i A1!! H2 gick inte så bra. Början av banan blir Elliot biten i rumpan av nåt djur och kommer av sig och springer vid sidan av hoppet. Men de gjorde inte så mkt för sedan kommer en dum tunnel öppning som han tar fel!!

Med andra ord vi måste börja träna på dumma tunnel öppningar.

Vi fick även besök av Gizmo. Så stor han har blivit. Tyvärr hann jag inte träffa dom så mkt skulle precis gå banvandring och sedan var det nästan min tur.Vill även gratta Maja som hade en riktigt flyt tog pinne med alla hundar!!

Och även grattis till Sanna och Älva.
Av Pia Jakobsson - 23 maj 2010 19:26

Har varit lite sen med att lägga ut alla bilder. Men här kommer dom....


Titta på hästar


Olika underlag

           


Kampa med någon (utanför familjen)  

  


Tandvisning

  

  

    Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se