nummer1

Direktlänk till inlägg 22 augusti 2011

Agility debut!!

Av Pia Jakobsson - 22 augusti 2011 14:23

I fredags packades bilen för att spendera helgen i Frövi. Det regnade massor när vi kom fram och det var bäcksvart, och så klart hade både jag och Maja glömt ficklampa. Så i mörker och med hällregn skulle ett tält sättas (som jag aldrig gjort tidigare). Precis när vi var klara för att trä på pinnarna till tältet inser Maja att det är numrerat. Ja då var det bara att hitta en ny plats!! Efter 1,5 tim. var vi klara och kunde bo in oss i tältet.


Lördags på morgonen var det uppstigning 6:30, fast att vi skulle tävla först på eftermiddan. Tävlingsbok skulle köpas och inmätning göras.

Var lite lagom nervös inför debuten, men de gick super bra. Hade bestämt innan att vi inte skulle krångla och ta om nånting,  förutom slalom och däcket skulle han få en chans till på om de vart fel. Vi skulle gå ut och ha det kul, och de hade vi!!

Kändes jätte bra, bra flyt jag hinner bara inte vända mig upp i tid efter tunneln och så står jag lite för nära däcket. Efter slalomet så blir mitt bakom byte inte så bra så han far ut för mycke på andra sidan. Men jag är väldigt nöjd!!!


Söndagens lopp hade jag samma mål att inte krångla för mycket, utan bara köra på. Och vi får ju ingen bra start, för jag hänger inte med. Framförbytet blir alldeles fösent och för högt upp. Men han gör alldeles rätt. Så vi kör vidare och efter tunneln hinner jag inte göra ngt fb.

Slalomet efter tunneln visste jag redan inte skulle gå, han kan inte riktigt bromsa sig själv och där hade jag bestämt att bromsa in honom lite.

Är väldigt nöjd över våran debut!!


 
ANNONS
 
camilla

camilla

27 augusti 2011 09:07

Va roligt Pia! Det gäller att vara snabb som viden om man ska hinna med har jag sett =)

http://www.gizmobus.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia Jakobsson - 21 oktober 2012 22:09

Idag var jag och Vasco och tävla lydnads 2:an i Arboga. Var väldigt osäker på hur det skulle gå, för jag har knappt hunnit träna honom under veckan (för mycket jobb just nu). Körde igenom honom på det han har varit mest osäker på, rutan och hoppet. S...

Av Pia Jakobsson - 8 januari 2012 21:39

Idag har varit en såndär dag som man har hunnit göra en massa och känts så där skönt! Började morgonen med en skön lång frukost, sedan vart det slipning och spackling. Medans de skulle torka åkte vi till klubben för lite träning. Hade tänkt träna...

Av Pia Jakobsson - 1 januari 2012 12:13

Hur gick 2011 års mål då.... Elliot - Ja han vart skadad så det vart inte så mycket för honom att tävla.   Vasco - Tävlat i Lk1 precis som planerat. Startade hoppklass i augusti, agilityklassen var vi inte klara för att starta. Men ingen pinne ...

Av Pia Jakobsson - 19 september 2011 11:08

En morgon medans jag sitter och pluggar kommer Vasco med kopplet till mig, först reagerar jag inte men sen kommer jag på åå han vill ge den till mig :). Super glad rusar jag upp och ska ge belöning, så klart är all korv, köttbullar slut så de får bli...

Av Pia Jakobsson - 14 juli 2011 11:43

Har varit dålig på att fotografera, men nu försöker jag ta med mig den vart jag än går....                 ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se